Proč si vytvořit e-shop na Shoptetu?

V dnešní moderní, digitální době se podnikání přesouvá z kamenných prodejen do online světa. Vytvoření vlastního e-shopu je tedy logickým krokem pro mnohé podnikatele, kteří chtějí rozšířit svůj byznys a zvýšit tak firemní příjmy. Jednou z nejpopulárnějších platforem pro vytvoření e-shopu je Shoptet, kde aktuálně funguje téměř 40 tisíc internetových obchodů. V tomto článku se podíváme na několik hlavních důvodů, proč zvážit vytvoření e-shopu právě na této oblíbené platformě.

E-shop na Shoptetu

E-shop na Shoptet.cz

 

Jednoduchá obsluha

Shoptet je navržen tak, aby byl přístupný pro všechny i ​​pro ty, kteří nemají technické znalosti. Intuitivní administrace umožňuje rychlé a snadné nastavení e-shopu bez nutnosti zásahu programátora. Je to obrovská výhoda, protože takhle můžete věnovat více času svému byznysu a nemusíte ztrácet čas s komplikovanými technickými věcmi.

 

Široká nabídka doplňků

Jednou z největších výhod Shoptetu je bohatá nabídka různých rozšíření, která pokrývají veškeré potřeby moderního e-shopu. Patří sem doplňky například jako skladové hospodářství, různé možnosti doprav a plateb, SEO doplňky, které pomáhají zlepšit viditelnost ve vyhledávačích a jiné interní a externí doplňky. Tato rozšíření vám umožňují efektivně spravovat a propagovat e-shop.

Doplněk "Základní SEO" na Shoptetu

Shoptet doplňky

 

Bezpečnost na prvním místě

Bezpečnost je klíčovým faktorem každého online obchodu. Shoptet na bezpečnost a ochranu dat klade opravdu velký důraz. Pravidelné aktualizace a monitorování zajišťují, že váš e-shop bude vždy chráněn před potenciálními hrozbami. Kromě toho, splňuje všechny legislativní požadavky, včetně GDPR, což zajišťuje ochranu osobních údajů vašich zákazníků.

 

Podpora a komunita

Jedním z hlavních příčin úspěchu Shoptetu je silná podpora a aktivní komunita eshopářů. K dispozici jsou podrobné návody, video tutoriály a zákaznická podpora, která je připravena vám pomoci s jakýmkoli problémem. Ve facebookové skupině Shoptet poradna, kde si uživatelé vyměňují zkušenosti a rady, se můžete zeptat, případně požádat o pomoc ohledně jakéhokoli problému v rámci Shoptetu.

 

Cenová dostupnost

Vytvoření a provoz e-shopu na Shoptetu je cenově dostupná. Jednotlivé tarify jsou navrženy tak, aby vyhovovaly různým cenovým hladinám. Dokonce i tarif Basic obsahuje základní funkce pro úspěšný start online podnikání. Tento způsob vám umožňuje vybrat vhodný tarif a ušetřené peníze investovat do marketingu a rozvoje svého internetového obchodu.

Shoptet tarify

Cenové tarify na Shoptetu

 

Analytika a reporting

Pro úspěšné řízení e-shopu je důležité sledovat jeho výkon. Shoptet poskytuje rozsáhlé analytické nástroje, které vám umožňují sledovat návštěvnost, prodeje, chování zákazníků a další klíčové metriky. Tyto informace vám pomohou činit správná rozhodnutí a optimalizovat svůj online byznys.

 

Mobilní optimalizace

V současnosti, kdy většina lidí nakupuje přes chytré telefony, je nezbytné mít e-shop optimalizovaný pro mobilní zařízení. Shoptet nabízí plně responzivní šablony, které zajišťují, že váš e-shop bude vypadat a fungovat skvěle na všech zařízeních. Zvyšuje to uživatelský komfort a vede k vyšší míře konverze.

Responzivní e-shop na Shoptetu

Responzivní e-shop na Shoptetu

 

Přizpůsobitelný design

Každý e-shop je jedinečný a potřebuje vlastní design a funkce. Shoptet nabízí široké možnosti přizpůsobení tak, aby váš eshop vypadal a fungoval přesně jak si představujete. Můžete si vybrat ze spousty předpřipravených šablon, nebo si vytvořit vlastní, která bude odpovídat vaší značce a stylu.

 

Vytvoření e-shopu na platformě Shoptet je vynikající volbou pro podnikatele, kteří hledají spolehlivé, flexibilní a cenově dostupné řešení. S jednoduchým ovládáním, širokou škálou funkcí a silnou podporou vám Shoptet poskytuje vše, co potřebujete pro svůj úspěšný online byznys. Bez ohledu na velikost a zaměření vašeho obchodu, Shoptet vám pomůže dosáhnout vašich cílů a rozšířit podnikání do nových rozměrů.

 

Chtěli byste e-shop na Shoptetu, ale nemáte čas, případně si na to netroufáte?

My vám s tím pomůžeme!

Chci e-shop na Shoptetu

 

Autor: Roman Baľák